Heeft u medewerkers die regelmatig lichamelijke klachten hebben? Bijvoorbeeld rugklachten, nek-/schouderklachten met eventueel hoofdpijn erbij of klachten van de armen. Dit zorgt al snel voor een verminderde productiviteit van uw medewerkers. En dit is voor u verlies van kapitaal.

Fysiotherapie Back to Health biedt u en uw bedrijf hierin een oplossing. Om te zorgen dat u en uw medewerkers zo gezond mogelijk te houden zijn er meerdere mogelijkheden.

Ten eerste kunnen we preventieve zorg bieden. Hierdoor zullen uw medewerkers minder snel uitvallen. Zo kunt u denken aan een regeling voor “stoelmassage”. Door een regelmatige massage gaat u ziekteverzuim en RSI/CANS klachten tegen. De massage verlaagt het stressgevoel onder uw medewerkers en geeft energie. Hierdoor gaat de productiviteit omhoog.

Daarnaast kunnen we op locatie spreekuur houden waar u en uw medewerkers kunnen komen voor een behandeling of advies. U heeft bijvoorbeeld medewerkers die met enige regelmaat klagen over klachten aan de armen nadat ze veel aan het monteren zijn. Deze klachten lijken in eerste instantie vrij onschadelijk, maar kunnen uiteindelijk (als ze niet behandeld worden) resulteren in ziekteverzuim van uw medewerkers. Door dit vroegtijdig te behandelen kan het probleem in de kiem gesmoord worden en kunnen voor u en uw medewerkers vervelende gevolgen, en kosten, bespaard blijven.

Ook kan er een advies gegeven worden met betrekking tot de inrichting van de werkplek en hoe deze zo optimaal mogelijk te gebruiken.

De kosten die u eventueel zult maken zijn aftrekbaar voor de belasting. Dit is als dusdanig geregeld in de arbeidsomstandigheden wet. Enige wat u moet doen is het vastleggen van de regelingen in het ARBO-plan van de onderneming.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt of mocht u vragen hebben kunt u altijd contact opnemen en eventueel een gesprek aangaan over hoe fysiotherapie Back to Health uw bedrijf kan helpen.